NORMAL vil være større og bedre

16 november, 2022 | 17:00
- Af Freelance
NORMAL byder velkommen til en ny og større butik i Aalborg Storcenter. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kæden har nu mere end 400 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er flere på vej.
NORMAL vil være større og bedre
Billedetekst: Foto: NORMAL

Nu er turen kommet til Aalborg Storcenter, hvor en velfortjent make-over allerede er godt i gang. Den eksisterende butik skal renoveres og udvides, så vi efterfølgende kan tilbyde kunderne en helt særlig og ny butiksoplevelse. Grundet renoveringen holder butikken lukket den 20.-23. november og slår igen dørene op den 24. november.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL sælger kendte mærkevarer til faste lave priser. Men butiksoplevelsen hos NORMAL byder på meget mere end det: Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

– Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris, forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

– Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken, fortsætter Lars Bjerring.

Stor åbningsfest

Når dørene slås op til den nyrenoveret butik i Aalborg Storcenter, skal det naturligvis markeres med en fest, og denne åbning bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til sjove events, konkurrencer, giveaways – og selvfølgelig masser af god stemning og spændende varer til faste lave priser.

DEKLARATION
Alt. tekst:NORMAL vil være større og bedre
Titel:6e6df318-792c-436a-953b-d7f32e0d0657
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden