Tangokoncert & Dans i Folkekirkens Hus

16 september, 2022 | 08:00
Liv lørdag aften op med levende musik og lokkende rytmer.
Billedetekst: Tangokoncert Musikkens Hus

Der er ikke noget, der sætter gang i hofterne som tango.

Der er lagt op til en særlig stemningsfuld aften, når tangomusikeren Stine Helkjær Engen præsenterer sit DANGO-show. Det er udsprunget af kærlighed til dansk tango. Med tangoorkester Andariega fra Buenos Aires ledsaget af passioneret sang og show-dans inviteres vi med ind i Dangoens helt eget lydunivers.

Ikke kun for connoisseuren

Den seværdige tangoevent er en invitation til det brede, lyttende og oplevende publikum – og ikke kun til tangodansere. Ønsket om at nyformulere dansk tangomusik har ført til nyfortolkninger af danske klassikere som fx. Kim Larsens Midt om natten og Sebastians Vårvise.

Ambitionen har været at vælge nogle af de bedste sange fra den danske sangskat og forvandle dem til tangoer. Der er også blevet plads til at dykke ned og forny ældre arrangementer af bl.a. Kai Norman Andersens Man binder os på mund og hånd.

Om eventet

Koncerten i Folkekirkens Hus er opdelt i to:
1. del DANGO – show med Stine H. Engen, Andariega og solisten Camilla Marie Dahlgreen samt danseoptræden. Denne del af showet er tænkt som en koncertoplevelse med lyttende publikum.
2. del Orquesta Tipica Andariega´s nye repertoire med tangoer af Fresedo con amore. Her med mulighed for dans (som tangosalon med live musik).
Det er første gang DANGO-showet præsenteres live i Danmark. Tango Aalborg og Folkekirkens Hus forventer stor interesse for projektet, som er skræddersyet til kendere og nydere af den danske sangskat såvel som til tangotilhængere.

Køb billetter her

DEKLARATION
Titel:Tangokoncert Musikkens Hus
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden