Hvem fortjener et ekstra skulderklap?

16 september, 2022 | 07:00
En person, virksomhed eller gruppe, som yder en særlig indsats på handicapområdet i Aalborg Kommune, modtager hvert år et ekstra skulderklap for sit arbejde i form af årets handicappris. Nu skal den næste prismodtager i rækken findes.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Hver dag er der personer, grupper og virksomheder, som bidrager til at gøre en forskel for kommunens handicappede borgere. Hvert år udvælges der en blandt dem, som yder en hel særlig indsats. Denne person, gruppe eller virksomhed modtager Aalborg Kommunes årlige handicappris.

Tiden er nu kommet til at finde modtageren af Aalborg Kommunes Handicappris 2022.

Prisen er med til at sætte fokus på forhold for mennesker med handicap og på kommunens handicappolitik. Med handicapprisen ønsker kommunen at sige tak for en ekstra indsats på området.

En særlig og uegennyttig indsats skal belønnes

Allerede nu kan der indstilles kandidater til prisen. I den forbindelse er Aalborg Kommune på udkig efter enkeltpersoner, virksomheder eller grupper, som yder en ekstra indsats for folk med handicap. Det kan eksempelvis være i forhold til kommunikation, tilgængelighed, beskæftigelse, uddannelse, inklusion eller offentlig og privat service.

Det er altså kun muligt at komme i betragtning til prisen, hvis prismodtageren har gjort et ekstra og uegennyttigt stykke arbejde for mennesker med handicap. Eksempelvis var det formand for handicapområdet i Aalborg Kommune, Ulla Ringgren Nielsen, der modtog den æresfulde pris sidste år for sit mangeårige og passionerede arbejde.

Kandidater kan indstilles frem til fredag den 28. oktober klokken 12.

Prisen, der består af et diplom, blomster og en gave, overrækkes til dette års vinder fredag den 3. december 2022.

Hvis du kender en, som skal nomineres, kan du indsende en ansøgning lige her.

DEKLARATION
Titel:handicap
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden