Aalborgensisk nedtur for paradiso Lukas Tsatiris

16 september, 2022 | 09:00
Torsdag bød på en regulær nedtur for Lukas Tsatiris, kendt fra Paradise Hotel, da han i Retten i Aalborg blev kendt skyldig i en voldsepisode fra februar 2022. Det var ikke første gang, han var voldelig i Aalborg, men denne gang klappede fælden.
Retten Aalborg
Billedetekst: Foto: MinByAalborg
Beskrivelse: Dom

Lukas Tsatiris er et navn, den yngre målgruppe vil genkende fra sæson 17 af Paradise Hotel. Her charmerede han pigerne og foldede sig ud under varme himmelstrøg. Han nåede helt til finalen, men dog kun som jurymedlem. Siden hans fremtoning på skærmen i 2021 er det dog andre episoder, der har domineret, når snakken er faldet på hans navn. Især i det Aalborgensiske.

Flere voldelige episoder

Torsdag måtte Lukas Tsatiris en tur på den kedelige side af skranken i Retten i Aalborg. Her var han tiltalt for en voldsepisode fra februar. 12. februar 2022 var Lukas Tsatiris en tur i byen i Aalborg, men hvor de fleste bare fester og hygger sig, endte aftenen anderledes voldsomt for den unge mand. Han var således tiltalt for klokken fem om morgenen på vej hjem fra en bytur at overfalde en forbigående person. Overfaldet var så voldsomt, at offeret måtte opereres efter slagene.

Februar var ikke første gang, paradisoen var i klammeri i det nordjyske, men altså første gang fælden klappede. Lukas Tsatiris har nu en betinget dom på 50 dages fængsel på sin straffeattest samt vilkår om samfundstjeneste.

DEKLARATION
Alt. tekst:Retten Aalborg
Titel:Retten Aalborg
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden