Auktionen i Nyrup SJ: Kom tæt på uopnåelige vine – Mangler du én i din samling?

16 juni, 2023 | 12:00
Priserne på Bourgogne er steget markant de seneste år på grund af dårlig høst i 2021, hvilket har gjort ældre årgange svære at få fat i. Auktionen i Nyrup giver en mulighed for at få adgang til normalt uopnåelige vine.
Billedetekst: Campen Auktioner

Auktionen omfatter Bourgogne-vine fra Côte d’Or, herunder 1er Cru-vine som Clos Saint-Jacques, Bel Air og Les Cazetieres fra Domaine Sérafin, Père & Fils. Der er også vine fra Vosne Romanée, Meursault, Puligny-Montrachet og Chassagne-Montrachet.

Champagne-elskere vil blive begejstrede over det ekstraordinære udvalg, herunder årgange af Dom Pérignon, Krug og Jacquesson. Bordeaux-vine som Château Cheval Blanc og vine fra Margaux og Pessac-Leognan er også tilgængelige. Der er også sjældne vine fra andre regioner som Côtie-Rôtie og Châteauneuf-du-Pape.

Ud over de franske vine er der også italienske vine som Brunello di Montalcino, Barolo og Barbaresco samt spanske rødvine fra Rioja og Ribera Del Duero. Der er også vine fra andre regioner som Libanon, Danmark og Tyskland.

Der er også et udvalg af portvine, herunder Colheita, Tawny og Vintage Port fra kendte portvinshuse som Taylor’s, Fonseca og Krohn.

Auktionen finder sted hos Campen Auktioner i Nyrup søndag den 25. juni. Forhåndsbud kan afgives, og der er også mulighed for telefonbud eller bud via e-mail.

Dette er en enestående mulighed for at få fat i nogle af verdens bedste vine. Så sæt kryds i kalenderen og deltag i auktionen for at få fingrene i nogle af disse sjældne flasker.

Læse mere om auktionen her

Kilde: Campen Auktioner via Ritzau

DEKLARATION
Titel:Skærmbillede 2023-06-16 120806
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden