MinByAalborg.dk

Voldsom brand Aalborg Øst

16 marts, 2023 | 17:00
- Af Redaktion
Onsdag aften rykkede brandfolk ud til en brand i nogle bygninger på Forårsvej i Aalborg Øst
Info:
Christopher Burns - Unsplash

Klokken 20:38 onsdag aften rykkede Nordjyllands Beredskab ud til en brand af bygninger, som tidligere husede et gartneri. Der blev tilkaldt assistance fra stationen i Nibe.

Da Nordjyllands Beredskab nåede frem, havde flammerne allerede godt fat i bygningerne. Det oplyser indsatsleder Nils Eltzholtz fra Nordjyllands Beredskab til Nordjyske.

Der var 15 brandfolk og fem brandkøretøjer tilstede, som har arbejdet med at få branden under kontrol, men på grund af en frygt for en eksplosion fra en olietank og gasflaske, blev arbejdet undervejs besværliggjort.

Derfor advarede Nordjyllands Beredskab folk om at holde vinduerne lukket og holde afstand til området.

Årsagen til branden står ifølge Nils Eltzholtz ikke klart, og derfor har der været afspærringer på stedet, så politiets brandteknikere kan søge en forklaring.

”Vi er lykkes med at forhindre ilden i at sprede sig til en bygning der formentlig har rummet noget beboelse engang, eller er omtrent alt andet, der kunne brænde, brændt” fortæller han.
Torsdag morgen fortalte han, at der forventes et par timers arbejde før der kan sendes nogen hjem, men der vil være brandvagter, så branden ikke blusser op igen og de skal rykke ud endnu en gang.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt