Få mere indflydelse på friluftslivet

16 marts, 2023 | 19:00
Friluftsrådet Himmerland-Aalborg inviterer til møde om de kommende års planer for den vilde natur
Billedetekst: Frilufts Rådet, Helle Andersen - Lille Vildmose

Flere stier og teltpladser, vildere natur eller et fugletårn i mosen?

Friluftsrådet Himmerland-Aalborg vil give de bedste vilkår og muligheder i Mariagerfjord, Rebild, Aalborg og Vesthimmerlands kommuner.

Derfor inviteres alle frivillige, ildsjæle, naturentusiaster og andre med interesse for at have indflydelse på friluftslivet til møde den 30. marts 2023 kl. 18-21 på Lille Vildmosecentret, Vildmosevej 100, Dokkedal, 9280 Storvorde. Vær opmærksom på at mødet kræver tilmelding gennem Friluftsrådets hjemmeside.

”Vi håber mange møder op, så vi kan få et godt overblik over, hvad der skal til for at forbedre mulighederne for at komme ud i naturen i vores kommuner. Vi arbejder både for at få indflydelse på frilufts- og naturpolitikken i kommunerne, men også med at forbedre vores adgang til naturen, så alle kan komme ud og få glæde af den,” siger formand for Friluftsrådet Himmerland-Aalborg Karin Winther.

På mødet vil der blandt andet blive drøftet, mulighederne for forbedring af friluftslivet, bestyrelsesvalg, og der vil være en rundvisning på Lille Vildmosecenteret. Man kan også blive en aktiv del af Friluftsrådets lokale arbejde og opnå indflydelse på nærområdets friluftsliv.

På landsplan er Friluftsrådet en paraply for 86 foreninger og organisationer, der bruger naturen til hver deres aktivitet både på vandet, til lands og i luften.

DEKLARATION
Kilde:Frilufts Rådet
Titel:DR_tjylland_Helle_Andersen_Lille_Vildmose
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden