Kandis hylder 35 År med en spektakulær jubilæumsturné

15 september, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Legendariske danske musikere Kandis fejrer 35 år i rampelyset med en mindeværdig turné, der byder på klassiske hits og hjertevarme øjeblikke
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

De danske musikikoner fra Kandis er klar til at fejre et bemærkelsesværdigt 35-års jubilæum i musikbranchen. Med et imponerende bagkatalog af hits, der inkluderer velkendte sange som “En Lille Ring Af Guld” og “Det’ Dit Navn,” har Kandis sat sig fast i danskernes musikalske sjæle i årtier.

For at hylde deres utrolige karriere har Kandis besluttet at tage på en storslået jubilæumsturné, der vil tage dem rundt i landet. Turnéen, der er arrangeret af Club Kandis, kan opleves til i en uforglemmelig koncert i Aalborgs Europahallen den 24. januar 2024 kl. 20:00.

Kandis’ utrolige musikalske arv inkluderer over 1,5 millioner solgte albums og en lang række guld- og platinplader. De er blevet hyldet som Danmarks mest elskede musikgruppe og har opnået en enestående position inden for dansk musik.

Aftenen i Aalborg vil byde på en fornøjelig rejse gennem Kandis’ musikalske univers, fyldt med tidløse hits, hjertevarme fortællinger og en musikalsk præstation, der viser bandets kærlighed til deres trofaste fans. Publikum kan forvente en uforglemmelig oplevelse, når Johnny Hansen og resten af Kandis går på scenen.

Prisen for billetterne er 380,-, men studerende kan drage fordel af en 50% rabat ved brug af STUDY TICKETS. Koncerten har en varighed på cirka 2 timer, inklusive en pause, og lover at tage publikum med på en musikalsk rejse fyldt med minder og glæde.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: AKKC
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt