DanFish International 2023: Aalborg som globalt samlingspunkt

15 september, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Fiskerimessen DanFish International vender tilbage til Aalborg i fuld styrke, samler tusindvis af besøgende fra hele verden og skaber et betydningsfuldt internationalt samlingspunkt.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Omkring en måned fra nu vil Aalborg atter blive epicentret for en af verdens mest prestigefyldte fiskerimesser, DanFish International. Fra den 10. til den 12. oktober 2023 vil tusindvis af besøgende fra hele kloden indtage de 11.000 kvadratmeter udstillingsareal i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Dette bliver den 28. udgave af messen, der fortsætter sin tradition som et væsentligt internationalt samlingspunkt.

AKKC summer altid af liv og aktivitet i løbet af de tre messedage, og i år vender DanFish International tilbage til en hverdag uden COVID-19-påvirkninger. Dette glæder de mange internationale udstillere, der ser frem til atter at gøre Aalborg til deres midlertidige hjem.

DanFish er en højst betroet global begivenhed, der tiltrækker partnere, kunder og kolleger fra hele verden. Selvom pandemien for nylig er overstået, var den tidligere udgave af DanFish en bemærkelsesværdig succes. Francis Parrott fra det canadiske elektronikfirma Notus, der har været en trofast udstiller hos DanFish International, udtaler: “Det er en vigtig messe for os. Det er den største internationale udstilling, besøgt af beslutningstagere fra hele verden, og det bedste er, at den foregår lige her i Danmark. Hos DanFish får vi virkelig muligheden for at vise verden, hvad dansk håndværk, kvalitet og udvikling handler om.”

Men det er ikke kun de udenlandske udstillere, der glæder sig. Henrik Andreassen fra den danske trawldørsproducent Thyborøn Trawldoor siger: “For os, Thyborøn Trawldoor, er DanFish en stor ting. Det er den største internationale udstilling, godt besøgt af beslutningstagere fra hele verden, og endnu bedre er det, at det er lige her i Danmark. Hos DanFish får vi virkelig muligheden for at vise verden, hvad dansk håndværk, kvalitet og udvikling handler om.”

DanFish International 2023 vil officielt blive åbnet af AKKC’s CEO, Nicolaj Holm, sammen med Svend-Erik Andersen, formand for Danmarks Fiskeriforening PO, og Henrik Mørkholt, bestyrelsesformand for Danish Export. Sammen vil de byde velkommen til de over 400 udstillere og tusindvis af gæster fra intet mindre end 50 forskellige lande, der forventes at deltage i messen.

CEO Nicolaj Holm udtaler: “Vi er stolte af, at vi endnu en gang kan invitere verden til Aalborg. DanFish International er en stor begivenhed for fiskerisektoren, da messen skaber en fantastisk lejlighed til at møde fagfæller, kunder og leverandører fra hele verden, udveksle erfaring og viden samt se de nyeste innovationer inden for fiskeriudstyr og teknologi. I år ser vi også frem til i det fyldige sceneprogram at dykke ned i fiskeriets udvikling og, hvordan der kan bidrages til den grønne omstilling.”

Med en næsten halvtredsårig tradition har DanFish International vokset sig til en af verdens mest betydningsfulde messer for udstyr til fiskeriet. Messen er kendt for at tiltrække besøgende og udstillere fra hele kloden.

I år vil messen præsentere et spændende og varieret program, inklusive seminarer, netværksmøder og foredrag om alt fra AI-styret fiskeriteknologi til grøn omstilling og energieffektivisering af fiskefartøjer. DanFish International 2023 sigter mod at give deltagerne en givende og inspirerende oplevelse.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: AKKC via Ritzau
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt