Fårup Sommerland åbner handicap-venlig karrusel og udvider faciliteterne

15 juni, 2023 | 05:00
Med initiativer som den handicap-venlige karrusel og andre facilitetsudvidelser viser Fårup Sommerland deres engagement i at sikre, at alle gæster, uanset deres evner, kan nyde en sjov og inkluderende oplevelse i parken.
hospital
Billedetekst: Foto: Aalborg Håndbold
Beskrivelse: Tennis

Fårup Sommerland har netop indviet en ny forlystelse ved navn ‘Rundrejsen’, og det var en særlig dag for 5-årige Mica, der fik lov til at klippe snoren og markere åbningen. ‘Rundrejsen’ er en tematiseret karrusel, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos børn og kørestolsbrugere som Mica.

Den nye forlystelse er ikke kun til glæde for Mica og de øvrige deltagere ved indvielsen, men også for Dansk Handicap Forbund Aalborg. Formanden for forbundet, Kirsten Kjølby, udtrykker sin glæde over, at Fårup Sommerland imødekommer behovet for handicapvenlige attraktioner i danske forlystelsesparker. Hun håber, at andre oplevelsessteder vil følge trop og skabe flere handicapvenlige oplevelsesmuligheder i Danmark.

I forbindelse med opførelsen af ‘Rundrejsen’ har hele området omkring forlystelsen også fået en opgradering. Der er blevet bygget et nyt sandkassemiljø, legeområde samt en ny isbutik og spiseområde. Derudover har Fårup Sommerland tilføjet nye handicapvenlige trampoliner som en del af deres satsning på at gøre parken mere tilgængelig for kørestolsbrugere og personer med handicap.

Administrerende direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, fortæller, at de har haft fokus på at skabe flere oplevelser for en bred målgruppe. Deres indsats for at gøre parken mere tilgængelig inkluderer ‘Rundrejsen’, som er en glimrende udvidelse af deres allerede store udvalg af oplevelser.

Kilde: Tv2Nord

DEKLARATION
Alt. tekst:hospital
Titel:Thurin
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden