MinByAalborg.dk

Se ny dokumentar om Kevin Magnussen

15 maj, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Hvis du er interesseret i specielt træningslivet for racerkøreren Kevin Magnussen, og hvordan han forbereder sig til de mange løb, er der nu en ny dokumentar online om det.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

At køre en Formel 1-bil er ikke kun et spørgsmål om talent og gode reaktionsevner. Det kræver også en fantastisk form at kunne håndtere de voldsomme påvirkninger, turen rundt på en bane udsætter racerkøreren for.

En ny minidokumentar i fem afsnit tager seeren med ind i maskinrummet og viser, hvordan Danmarks bedste racerkører Kevin Magnussen træner og forbereder sig til at køre Formel 1.

Det er de voldsomme g-påvirkinger, som køreren udsættes for under nedbremsning og hurtige sving, der belaster kroppen, og det går især hårdt ud over nakken og brystet.

Det mærkede Kevin Magnussen for alvor, da han gjorde comeback i motorsportens kongeklasse forud for 2022-sæsonen. På kun to uger skulle han være klar til første løb. Den fysiske belastning trak store veksler på hans krop og især hans nakke led under de store g-påvirkninger.

– Jeg havde kæmpestore problemer. Jeg havde simpelthen ikke styrken i nakken, så jeg var lidt som en nyfødt baby, der ikke kunne holde sit eget hoved, siger Kevin Magnussen.

Et særligt indblik i de fysiske forberedelser

I dokumentaren produceret af det danske content marketing-bureau Brand Movers kommer seerne helt tæt på Kevin Magnussens træning både fysisk og mentalt og får et unikt indblik i det helt særlige bånd, der er mellem Danmarks eneste Formel 1-kører og hans hold af fysioterapeuter og personlige trænere.

– Vi har samarbejdet med Kevin Magnussen siden World Series i 2013, som var adgangskravet til Formel 1, og vi synes, at det var sjovt at fortælle historien om det samarbejde, vi har fået opbygget gennem årene, og hvor meget det kræver at køre sådan en racer, siger Thomas Jørgensen, som ejer fysioterapikæden ProTreatment.

Thomas Jørgensen har man måske set før, hvis man har fulgt med i Formel 1. Han er ofte med i garagen ved løb rundt omkring i verden, hvor han hjælper Kevin Magnussen med at være helt klar til at præstere i motorsportens kongeklasse.

– Vi skal skabe nogle rammer, hvor vi fjerner usikkerheden, og så skal Kevin bare ind i sit mindset, hvor han bruger sit instinkt og sit talent, siger Thomas Jørgensen.

Se alle afsnit af mini-dokumentaren her: https://www.protreatment.dk/kevin/

Kilde: Brand Movers via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt