Specielt værelse på Rold Storkro er succes

15 april, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Ophold kombineres med besøg på Regan Vest
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Rold Storkro har nyistandsat værelse 121 og indrettet det som i 60’erne på grund af den “nye” nabo Regan Vest, som er fra begyndelsen af 60’erne. Det har givet kroen langt flere bookinger. Kroen vidste dog ikke, at de havde en koldkrigsbunker som nabo de første mange år.

Ifølge underdirektør Bente Pedersen har man fra 9. april kunnet booke et Regan Vest ophold, som er en kombination af en middag på kroen søndag aften med overnatning i værelse 121 og et besøg i koldkrigsbunkeren om mandagen. Kroen har reserveret 20 billetter til bunkeren hver mandag, og tanken er at gæsterne skal kombinere besøg på kro og i bunker, selvom man godt kan nøjes med at booke værelset.

Gæsterne synes, det er sjovt at komme ind i en tidslomme med sjove gimmicks. Værelset har blandt andet gamle designermøbler, et gammelt B&O-anlæg med gamle plader til og gamle bøjler i skabene. 75 procent af opholdene er allerede solgt, og Bente Pedersen erkender da også, at de er reddet med på Regan Vests’ succes ifølge TV2 Nord.

Kilde TV2 Nord
DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt