Frederik Børsting stopper i AaB

AaB’s altmuligmand – ‘Superpøleren’ Børsting – stopper til sommer i klubben, han har repræsenteret siden han var 10 år gammel.

Frederik Børsting stopper ved kontaktudløb til sommer i AaB, og skifter til i norske SK Brann i den næstbedste række.

I den nuværende AaB-trup har kun Jakob Ahlmann og Kasper Kusk optrådt flere gange for Hele Nordjyllands Hold end 27-årige Frederik Børsting, der har som varemærke altid at levere en dedikeret indsats.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

“I min tid i AaB har jeg lært Frederik Børsting at kende som en meget alsidig spiller, der næsten altid finder vej til holdkortet”

og fortsætter:

“På banen er han uanset position hver eneste gang parat til at ofre sig for at nå et fælles mål, og den tilgang kendetegner også Frederik uden for banen, hvor hans optimisme og smittende humør er værdifuldt for en trup” siger Inge André Olsen.

Og roser samtidig Børstings fleksibilitet

“Det er sjældent at opleve en spiller, som hver uge er i spil til tre-fire vidt forskellige pladser på banen, men Frederik er både hårdtarbejdende, fleksibel og målfarlig, og vi har forståelse for, at han på nuværende tidspunkt i karrieren har et ønske om få en ny oplevelse, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover” lyder det fra Inge André Olsen.

Frederik Børsting ser frem til at bidrage i sine sidste måneder i AaB i denne omgang, men glæder sig også til sin nye hverdag fra sommer – i norske SK Brann:

“Hvis dette kommer til at lyde som en kærlighedserklæring, så er det også hensigten. Jeg elsker at være i AaB og har elsket alle mine mange år i klubben, men hvis jeg skulle nå at opleve noget andet, så følte jeg, det var nu, og jeg synes, jeg er blevet tilbudt en meget spændende udfordring, der kan udvikle mig yderligere både som person og som fodboldspiller”.

For AaB er Frederik Børsting foreløbig noteret for 231 officielle kampe og 25 scoringer. Desuden er det blevet til 28 ungdomslandskampe for Danmark – heraf 22 for U/21-landsholdet.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden