MinByAalborg.dk

Dræbt mand i Aalborg er nu identificeret

15 januar, 2023 | 14:08
- Af Redaktion
Den mand som lørdag aften kl. 22:50, blev fundet livløs ved biblioteket på Rendsburggade i Aalborg og kort efter afgik ved døden, er nu identificeret.
Info:
Foto: Rigspolitiet

Den afdøde er en 38-årig mand og Nordjyllands Politi formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet.
De nærmeste pårørende er underrettet.

Vicepolitiinspektør Sune Myrup uddyber: ”Det første døgn efter et drab er enormt vigtige for det fortsatte efterforskningsarbejde, så vi har sat rigtig mange ressourcer på sagen. Vi er i fuld gang med at afhøre vidner og arbejder fortsat på at sikre spor i sagen. Der er endnu ikke et klart billede af hændelsesforløbet, men vi arbejder med forskellige hypoteser. Som borger vil man kunne opleve et massivt opbud af uniformeret politi i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, men der er ingen grund til at føle sig utryg”, understreger Sune Myrup.

Vicepolitiinspektøren opfordrer desuden til, at man henvender sig til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har set noget mistænkeligt i området omkring hovedbiblioteket i Aalborg, lørdag aften.

De tre anholdte – to mænd og en kvinde – blev arresteret kort efter fundet af den livløse mand. De ventes fremstillet i et lukket grundlovsforhør i løbet af søndagen.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt