Tidligt Halloween-gys i Lyngby

14 oktober, 2022 | 12:09
AaB kickstarter Halloween, når nordjyderne skal prøve at skære sig fri af Superligaens bundgarn
AaB
Billedetekst: Foto: MinByAalborg

Selv om der stadig er en 14-dages tid til Halloween, så kan det for alvor blive u-u-uhygeligt i aften og en forbudt for børn-kamp på Lyngby stadion, når AaB stiller op til et vaskeægte bundopgør.

Jagten på den forløsende sejr

Det bliver to små-desperate mandskaber, der sparker døren ind til weekenden og åbner ballet til 13. runde af 3F Superligaen.

Ingen af de to hold kan bruge et uafgjort resultat til ret meget og et nederlag vil for alvor smide benzin på nedrykningsbålet. Lige nu er den nærmeste udsigt for de to nedrykningskandidater OB på 10. pladsen med 15 point. AaB har 11 point og aftenens værter blot 5.

Uafgjort igen-igen?

Alligevel kunne opgøret sagtens ende i et remis. Begge klubbers seneste kampe er endt uden vinder. Lyngby fik 3-3 på udebane mod Brøndby og 1-1 hjemme mod Viborg. Læg dertil en uafgjort mod FC Midtjylland. I sig selv ganske imponerende. De kongeblås problem er blot, at uafgjorte kampe ikke flytter et hold alverden i tabellen. Faktisk har forstadskøbenhavnerne endnu ikke prøvet at vinde i Superligaen, men til gengæld spillet uafgjort igen og igen. Også i det seneste indbyrdes opgør mod AaB.

Sejrsjubel, highfive og “Hvem var det der vandt i dag” er heller ikke et menupunkt nordjyderne skamrider. Sidst nordjyderne smagte sejrens sødme var den 4. september, hvor det blev til tre point ude mod de midtjyske Ulve.

Point på tavlen

Siden da har den stået på fyringer i det nordjyske og gensyn med gammelt svensk blod og en såkaldt proces, der har ført til spillemæssige fremskridt men ingen sejre. Nu skal der point på tavlen og helst mere end et enkelt, hvis AaB ikke skal konkurrere med Michael Myers og den biografaktuelle Halloween om hvem der leverer aftenens største gys.

I forhold til opgøret mod AC Horsens så har AaB deres – fristes man til at sige – eneste målscorer til rådighed igen, da Allan Sousa er tilbage på holdkortet hos nordjyderne efter endt karantæne.

Theo Sander med stort ansvar

Derud over bliver der genvalg til 17-årige Theo Sander, da Josip Posavec er ude med en muskelskade på ubestemt tid. Her må nordjyderne krydse fingre for, at det unge målmandstalent ikke løber ind i skader.

Skulle du nu ikke befinde dig i Kongens Lyngby ved 19-tiden, så kan du følge fredagsgyset fra lænestolen på TV3 Sport, når Jacob Karlsen blæser i fløjten. Der er optakt fra klokken 18.00

DEKLARATION
Alt. tekst:AaB
Titel:AaB
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden