Efter et halvt år er drabsmistænkt fundet

14 september, 2022 | 06:00
Nordjyllands Politi har siden marts måned ledt efter en 35-årig mand, som blev efterlyst i forbindelse med en voldsom drabssag i Frederikshavn. Nu er manden fundet i Libanon.
Billedetekst: Foto: Kim Matthai Leland

Politiet har ledt efter ham med lys og lygte. Han har været efterlyst både nationalt og internationalt. Efter et halvt år har politiet fundet den 35-årige mand, som de efterlyste, da han var og stadig er mistænkt i en voldsom drabssag i Frederikshavn.

Flygtede til Libanon

Manden opholdt sig i Libanon og er nu blevet anholdt. Sagens efterforskningsleder politikommissær Peter Skovbak udtaler følgende:

“Vi har ledt efter den mistænkte i flere måneder og har blandt andet i den forbindelse haft ham efterlyst i offentligheden. Jeg er tilfreds med, at den pågældende mand nu er anholdt, således at vi kan få ham udleveret til videre retsforfølgning i forbindelse med denne alvorlige sag.”

I skrivende stund sidder den 35-årige drabsmistænkte fængslet i Beirut. Nu følger et forløb med informationsudveksling via Interpol, som skal føre til udlevering af manden.

DEKLARATION
Titel:Politi
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden