Nu kan du gå på genbrugsjagt online

14 marts, 2023 | 17:00
Webshoppen skal give kunderne mulighed for at købe genbrug, når det passer dem
Billedetekst: Blå Kors

I fremtiden behøver du ikke at tage ud i fysiske genbrugsbutikker for at kigge på brugte tøjartikler og ting.

Hjælpeorganisationen Blå Kors lancerer nemlig en ny webshop, Blå Kors Webshop, hvor der både kan findes tøj, sko, tilbehør og pynteting til hjemmet. Det skriver Blå Kors i en pressemeddelelse via Ritzau.

– Vi er rigtig glade for at åbne en ny, flot webshop. Man kan sammenligne det med en genbrugsbutik – bare online – hvor kunderne kan handle genbrug døgnet rundt. I vores fysiske butikker får vi mange flotte donationer indleveret. Nogle af dem samler vi i vores webshop, så endnu flere af vores kunder har mulighed for at gøre et godt køb, siger funktions- og områdeleder i Blå Kors Genbrug og projektleder for den nye webshop, Kirsten Marie Kragh, i pressemeddelelsen.

Det nye tiltag skal hjælpe udsatte
Den nye webshop afløser Blå Kors’ tidligere webshop, lidtsmartere.dk, og bliver en del af deres egen hjemmeside. Derudover har webshoppen lager i Aalborg og styres af frivillige, som står for at udvælge, klargøre og afsende de forskellige varer.

Webshoppens overskud går til Blå Kors’ sociale hjælpearbejde, ligesom organisationens 50 fysiske butikker.

– Flere steder har vi succes med selvbetjeningsløsninger, og vi åbner løbende større butikker, som skal gøre det til en oplevelse for kunderne at handle genbrug. Vi vil gerne have solgt en masse genbrugsvarer, så vi kan hjælpe endnu flere børn og voksne godt videre i livet, siger Kirsten Marie Kragh i pressemeddelelsen.

DEKLARATION
Kilde:Blå Kors via Ritzau
Titel:1863dc38-7e10-4372-b775-f30b537b10f2
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden