MinByAalborg.dk

Bent Nygaard: – Tak, Mikkel Hansen og Jan Larsen

14 februar, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Bent Nygaard hylder Mikkel Hansen og Jan Larsen i sin klumme i TV 2. Det glæder ham, at en sportsudøver tør at være åben og vise sårbarhed.
Info:
A - Landshold
DHF/Jan Christensen

I sidste uge meddelte Aalborg Håndbold, at Mikkel Hansen var sygemeldt med symptomer på stress.

“Tak, Mikkel og Jan. Pas på dig selv, Mikkel.” Sådan udtaler Bent Nygaard, TV 2 Sports håndboldekspert, sig i en klumme til TV 2.

Mikkel Hansens vanvittige år
Bent Nygaard viser sin forståelse for Mikkel Hansens sygemelding. Det har været et hæsblæsende år for den danske hånboldstjerne. I marts 2022 blev han opereret for en blodprop i lungerne. Her var et halvt års pause påkrævet, og det betød, at han ikke fik mulighed for at sige farvel og tak til PSG for sine 10 år i klubben.

Operationen betød også at starten i Aalborg Håndbold blev anderledes end forventet, men Mikkel Hansen blev klar til sæsonstart.

Mikkel Hansen var derudover også en aktiv del af VM-slutrunden i januar.

Men udover det sportslige var det også en stor omvæltning for Mikkel Hansen at komme tilbage til dansk klubhåndbold. Her var en strategi for autografskrivning nødvendig fra Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold, da så mange ønskede et billede og en autograf af hånboldstjernen. Bent Nygaard påpeger at have set Mikkel Hansen stå i hallerne i op til en time for at gøre dagen til noget helt specielt for de fremmødte unge.

– Tak, Mikkel og Jan
Bent Nygaard fremhæver også den fortravlede sportsverden. I en hverdag, hvor der foregår en evig jagt på næste kamp, næste sejr og næste titel samtidig med, at der er en idé om, at alle sportsudøvere er stærke, så giver det sig selv at stress rammer sportsudøvere.

Her hylder Bent Nygaard Mikkel Hansen og Jan Larsens for at være åbne og italesætte stress hos sportsudøvere.
“Jeg er sikker på, at flere vil træde frem de kommende måneder og år. Ikke mindst takket være Mikkel Hansens mod og evne til at vise sig sårbar. Tak, Mikkel og Jan. Pas på dig selv, Mikkel. Jeg glæder mig til, at du kommer styrket tilbage,” siger Bent Nygaard.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Klumme fra Bent Nygaard, TV2Nord i Samarbejde med TV2
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt