5 (næsten) gratis ting I kan lave i efterårsferien

13 oktober, 2022 | 10:00
Den årlige efterårsferie nærmer sig med hastige skridt. Samtidig kradser krisen i de danske hjem. Derfor er der måske ikke alt for mange penge at gøre med. Derfor får du her fem tips til ferieaktiviteter, der næsten er gratis.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Det kan være svært at finde ud af, hvad efterårsferien skal gå med, hvis pengene er små. Derfor får du her fem ideer til, hvad I kan give jer til af næsten gratis aktiviteter, som er sjove for både børn og voksne.

1. Indendørs skattejagt

Gem en lille skat et sted i huset, lav et skattekort og send børnene på indendørs skattejagt. Vil du gøre det en smule udfordrende og lærerigt, kan du lave små poster undervejs med opgaver eller gåder, som børnene skal løse. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken form skatten kan have. Det kan eksempelvis være slik, sunde snacks eller et stykke legetøj.

2. Hjemmebiograf

Lav biografstemning derhjemme ved at trække gardinerne ned og finde popcornene frem. Inden I går i gang, kan I lave jeres egne billetter, som skal indløses, inden yndlingsfilmen ruller over skærmen.

3. Mal på sten

Tag ud i det friske efterårsvejr og saml sten på stranden eller i skoven. Herefter kan I tage dem med hjem i varmen og male på dem. I kan blandt andet lave sjove, farverige dyr eller små hilsner på stenene.

4. Halloween-hygge

Halloween og efterårsferien er så tæt på hinanden, at I sagtens kan bruge ferien på at lave jeres helt egne græskarlygter, som kan pynte i haven eller på altanen.

5. Bagning

Brug efterårsferien på at bage lækre pølsehorn og pizzasnegle til madpakken. I kan også hive sukker og mel frem for at bage en lækker kage, som efterfølgende kan pyntes.

DEKLARATION
Kilde:samvirke.dk
Titel:efterår
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden