Så meget samlede Aalborg Zoo ind til bekæmpelse af krybsskytter

13 september, 2022 | 13:00
Fredag aften var der African Wildlife Night hos Aalborg Zoo. Her samlede man penge ind til projektet The Black Mambas, som bekæmper krybsskytter i Afrika.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Medarbejderne hos Aalborg Zoo er yderst dedikerede, når det kommer til at bekæmpe afrikanske krybsskytter. Fredag aften var der African Wildlife Night i vores lokale zoologiske have, hvor alt overskuddet fra aftenens billetsalg gik ubeskåret til The Black Mambas, som er en antikrybsskytte-enhed i Sydafrika.

The Black Mambas eksistens er desværre truet, da den sydafrikanske regering har meddelt, at de ikke længere vil bidrage med økonomisk støtte til projektet. Denne meddelse har fået medarbejderne i Aalborg Zoo til at takke nej til årets firmajulegaver og i stedet donere beløbet til projektet.

Det lykkedes

En samlet opgørelse af donationen fra medarbejdernes julegaver, donationer fra havens gæster, billetindtægter og salg fra haven fredag aften viser, at Aalborg Zoo har sikret sig et vigtigt bidrag til The Black Mambas overlevelse. De har nemlig indsamlet hele 149.000 kroner til projektet.

Det skriver Aalborg Zoo på deres Facebook-side.

I samme omgang takker de alle, som har doneret og var med til at skabe en fantastisk stemning i haven fredag aften.

DEKLARATION
Titel:løve
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden