21 Danish Crown-medarbejdere får nyt job som kabelmontører

13 juli, 2023 | 04:00
- Af Redaktion
21 tidligere medarbejdere fra Danish Crown i Sæby har fået nyt job hos ProCon Wind Energy. Samarbejdet mellem ProCon, jobcentrene, Danish Crown og TECHCOLLEGE har skabt mulighed for at omskole flere af de afskedigede medarbejdere og give dem nye karrieremuligheder.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

ProCon Wind Energy har ansat 21 tidligere medarbejdere fra Danish Crown i Sæby, der skal omskoles til kabelmontører.

Virksomheden, der leverer løsninger til havvindmøller, mener, at de tidligere slagteriarbejdere har de rette forudsætninger for at lykkes i deres nye job.

De 21 medarbejdere fra Danish Crown havde arbejdet mellem 10 og 40 år på deres gamle arbejdsplads. Det er derfor en betydelig omstilling for dem at skifte til en helt ny branche.

Samarbejdet mellem ProCon, jobcentrene, Danish Crown og TECHCOLLEGE har gjort det muligt at omskole flere af de afskedigede medarbejdere. Det første hold vil gennemføre omskolingen efter sommerferien, mens et andet hold forventes at starte i oktober.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt