Drama i Per Zeidlers rufferisag

13 juni, 2022 | 15:00
Per Zeidlers rufferisag var ikke engang kommet i gang i Retten i Aalborg, inden der var dramatik. En vred Per Zeidler forlangte, at en unavngiven presseperson forlod retslokalet, ellers ville han ikke afgive forklaring.
Retten i Aalborg
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Per Zeidlers rufferisag er noget, der i forvejen tiltrækker sig opmærksomhed. Men at sagen allerede ville udvikle sig dramatisk inden start, overraskede mange. Således kunne man i dag opleve en vred Per Zeidler, der forlangte, at et unavngivent medlem af pressestaben skulle forlade lokalet. Årsagen skulle efter sigende være, at pågældende presseperson skulle have deltaget i et af Per Zeidlers “events”, som er hele baggrunden for retssagen.

Unavngiven person

Der blev ikke sat navn på den pågældende presseperson, det skulle dreje sig om. Ej heller var der nogen blandt pressefolkene, der forlod stedet. Retten i Aalborg nægtede at efterkomme Per Zeidlers krav om, at pågældende unavngivne person skulle fjernes fra lokalet. Dette skete med henvisning til offentlighed i retsplejen.

Forlod lokalet og vendte tilbage

Da Per Zeidlers krav ikke blev efterkommet, tog han sine ting og forlod lokalet sammen med sin forsvarsadvokat. Dog besindede han sig kort tid efter og vendte tilbage. Dog var humøret ikke blevet mærkbart bedre. I stedet fremsatte han krav om at få rettens ord på, at retsbogen var tom. Dette krav kom bag på de tilstedeværende og nok dommeren i særdeleshed. Der kan naturligvis ikke være anført noget i en retsbog, inden en retssag er gået i gang.

Det ser ud til, der er lagt op til en interessant retssag, hvad angår Per Zeidlers rufferisag.

DEKLARATION
Kilde:Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Alt. tekst:Retten i Aalborg
Titel:systemet
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden