Lidl sænker priser på smør og dagligvarer allerede fra i dag!

13 marts, 2023 | 09:00
- Af Redaktion
Smørglade danskere kan se frem til billigere smørpriser fra i dag hos Lidl, mens en stor del af deres eget sortiment også bliver billigere på grund af positive leverandørforhandlinger og faldende råvarepriser.
Lidl
Billedetekst: Foto: Johannes Plenio

Supermarkedskæden Lidl vil sænke priserne på deres egne mærker og andre dagligvarer i deres sortiment.

Fra i dag, den 13. marts, vil smør fra Lidls eget sortiment, Milbona og Engvang, blive billigere i alle Lidls forretninger i Danmark. Udover smørret vil en stor del af deres eget sortiment også blive billigere for kunderne.

Ifølge Rasmus Pape, indkøbsdirektør hos Lidl Danmark, forventer de prisfald på mange dagligvarer i den kommende tid. De har haft positive leverandørforhandlinger og oplever faldende råvarepriser, hvilket har givet dem mulighed for at gøre deres varer billigere. Lidl har set toppen af prisstigningerne og tror på, at prisnedsættelser vil fortsætte i de kommende måneder.

Andre supermarkeder i Danmark vil dog ikke kunne følge Lidls prisfald umiddelbart. De afventer prisfald hos deres egne leverandører, før de kan sænke priserne på deres varer.

Lidl lover, at prisfaldene vil være nye normalpriser, der vil vare ved i et godt stykke tid, og at der vil komme flere produkter med lavere normalpriser. Men hvis forudsætningerne for prisfaldene ændrer sig, kan der opstå en ny situation.

DEKLARATION
Kilde:Lidl Danmark
Alt. tekst:Lidl
Titel:Skærmbillede 2023-03-13 083329
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden