MinByAalborg.dk

Lidl sænker priser på smør og dagligvarer allerede fra i dag!

13 marts, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Smørglade danskere kan se frem til billigere smørpriser fra i dag hos Lidl, mens en stor del af deres eget sortiment også bliver billigere på grund af positive leverandørforhandlinger og faldende råvarepriser.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Supermarkedskæden Lidl vil sænke priserne på deres egne mærker og andre dagligvarer i deres sortiment.

Fra i dag, den 13. marts, vil smør fra Lidls eget sortiment, Milbona og Engvang, blive billigere i alle Lidls forretninger i Danmark. Udover smørret vil en stor del af deres eget sortiment også blive billigere for kunderne.

Ifølge Rasmus Pape, indkøbsdirektør hos Lidl Danmark, forventer de prisfald på mange dagligvarer i den kommende tid. De har haft positive leverandørforhandlinger og oplever faldende råvarepriser, hvilket har givet dem mulighed for at gøre deres varer billigere. Lidl har set toppen af prisstigningerne og tror på, at prisnedsættelser vil fortsætte i de kommende måneder.

Andre supermarkeder i Danmark vil dog ikke kunne følge Lidls prisfald umiddelbart. De afventer prisfald hos deres egne leverandører, før de kan sænke priserne på deres varer.

Lidl lover, at prisfaldene vil være nye normalpriser, der vil vare ved i et godt stykke tid, og at der vil komme flere produkter med lavere normalpriser. Men hvis forudsætningerne for prisfaldene ændrer sig, kan der opstå en ny situation.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Lidl Danmark
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt