Nye muligheder for beboelse og shopping i Bredegade

13 marts, 2022 | 14:00
- Af Anna
Billedetekst: Kilde: Billedarkiv

Nyt byggeriprojekt i en af det centrale Aalborgs gågader lover spritnye lejligheder og tøjforretning.

Igennem nogen tid har kaffedrikkende cafebesøgende samt strøgshopper i en af Aalborgs mest centrale gågader måttet lægge øre til maskiner og konstruktionsarbejderes hårde arbejde med at nedrive den gamle bygning i Bredegade.

Grunden, der ligger lige ved siden af Vor Frue Kirke, undergår nemlig en større forvandling, hvormed den gamle bygning, der tidligere stod på pladsen rives ned, og en ny opføres.

De lokales havde deres egne drømme for grunden, som dog desværre strider med ejernes planer. Selvom de øvrige lokale i Aalborg har udtrykt et ønske om, at pladsen skulle efterlades åben og bruges som markedsplads, bliver dog ikke efterkommet.

Grunden ejes Wagner Ejendomme, der har nogle noget anderledes tanker med hensyn til dens fremtid. De planlægger nemlig en bygning, der skal huse både forretning samt flere boliger.

I stueetagen er det planen at have en tøjbutik med direkte adgang fra gågaden. Ovenpå skal der ligge syv lejligheder på første og anden sal.

 

Et moderne byggeri

Med hensyn til stilen for dette nye byggeri, lægger Wagner Ejendomme tilsyneladende vægt på det moderne, men dog også med øje for, at bygningen skal passe ind i sine historiske omgivelser.

De nye lejligheder i dette ’moderne strøghus’ bliver bygget i en nutidig stil, med altaner og parkering til cykler.

Til de lokale og nysgerrige forbipasserendes orientering, ventes byggeriet at være færdigt indenfor de næste par måneder, hvorefter besøgende på Kaffebaren kan nyde deres varme drikke i mere stilfærdige omgivelser.

 

DEKLARATION
Titel:Byggeri
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden