MinByAalborg.dk

Ny rute åbner til sommer – fra Aalborg til Canada

13 januar, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Det er ikke mere end tre år siden, at PLAY blev grundlagt, men selskabet kan allerede bryste sig af 31 destinationer i Europa og USA, der er forbundet af Keflavik Lufthavn i Reykjavik på Island. PLAY har indtil nu haft fire nordamerikanske destinationer i Nordamerika, men nu sætter selskabet en ny knappenål i Toronto, Canada.
Info:
Etienne Girardet Unsplash
Fly PLAY hf

‘- Jeg tror, at alle, der har været i Canada, kan bevidne, at det er et land, der har fantastisk meget at byde på. Man kan shoppe, man kan stå på ski, man kan dykke ned i en spændende historie og ikke mindst opleve en overvældende natur, som næsten ikke findes smukkere, udtaler PLAY’s CEO, Birgir Jónsson.

Den nye rute til Toronto i Canada vil være tilgængelig for rejsende fra alle PLAY’s danske lufthavne, herunder Aalborg, Billund, Aarhus og København. Birgir Jónsson ser frem til at give danskerne en prisvenlig mulighed for at komme nemt til den Nordamerikanske destination:

– Det er få dage siden, at vi offentliggjorde tre nye danske lufthavne fra Aalborg, Aarhus og Billund. Udover disse lufthavne, har vi en rute fra København Lufthavn, der har eksisteret i et år og går strygende. Hos PLAY ser vi det som en kæmpe styrke, at vi har mulighed for at sende danskere fra hele Danmark nemt over Atlanterhavet, med et kort stop på Island, hvor man lige kan nå at strække benene, siger han.

Den nye rute til lufthavnen, John C. Munro Hamilton International Airport, i Toronto, Canada vil åbne den 22. juni 2023. Indtil 31. januar er der tilgængelige priser ned til 1000 kroner pr. billet, hvorefter prisen vil justeres til priser fra 1099 pr. billet.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt