Er chipsposer det nye it-accessory?

12 oktober, 2022 | 13:30
Luksusmærket Balenciaga har gang på gang skabt debat og diskussion på internettet med deres ekstravagante produkter. Nu lancerer de en ny taske, som til forveksling ligner en chipspose.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Internettet er helt oppe i det røde felt over nogle af de nye produkter fra luksusmærket Balenciaga.

Det skriver magasinet ELLE.

Mærket er populært som aldrig før, og gang på gang formår de at skabe sko, tøj og tasker, som de fleste modeelskere brænder for at få fat i.

Brandet har dog også været i internettets kritiske søgelys af flere omgange. Det skete blandt andet, da de lancerede snørebånd som øreringe. Det var ikke så meget øreringene, som prisen, der skabte forargelse blandt folket. Øreringene kostede nemlig omkring 1.450 danske kroner, da prisen skulle matche med Balenciagas høje popularitet.

Under modeugen i Paris i sidste uge viste Balenciaga deres seneste påfund frem. Denne gang er der tale om en taske formet som en chipspose fra mærket Lay’s.

Det er endnu uvist, hvad tasken kommer til at koste, men ifølge rygter på sociale medier vil man skulle slippe 13.000 kroner, hvis man ønsker at eje en af de moderigtige chips-tasker.

DEKLARATION
Kilde:ELLE
Titel:chips
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden