Frit flow i plusbus og bybusser i Aalborg gør bustransport lettere

12 september, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
Fra den 23. september 2023 bliver det nemmere at tage bussen i Aalborg, da frit flow introduceres i både Plusbussen og bybusserne, hvilket betyder, at passagerer kan stige af og på busserne ved alle døre.
Bus Vesterbro
Info:
Bus Vesterbro
Foto: MinByAalborg

Fra den 23. september 2023 indføres frit flow i Plusbussen og alle øvrige bybusser (linje 1-19) i Aalborg. Dette initiativ giver passagererne mulighed for at stige af og på busserne ved alle døre, hvilket resulterer i en mere effektiv rejse og en mere kundevenlig transportoplevelse.

For passagerer i Plusbussen er det nu muligt at checke ind og ud på plusbusstationerne. Dog skal bemærkes, at det kun er muligt at checke ind i Plusbussen. Billetter til Plusbussen kan købes via NT Billet appen eller billetautomaten på plusbusstationen, og det vil ikke længere være muligt at købe billetter om bord i Plusbussen. Betaling ved billetautomaten accepteres kun med betalingskort og ikke kontanter.

Frit flow vil også gælde for alle Aalborgs øvrige bybusser fra den 23. september. Passagerer kan checke ind og ud med Rejsekortet ved alle døre i bussen. Hvis man ønsker at købe en kontantbillet fra chaufføren, skal man dog stige ind ad fordøren. Med ind- og udstigning ad alle døre vil chaufførerne ikke længere skulle kontrollere billetter.

Her er en oversigt over ændringerne for Plusbussen og bybusserne i Aalborg:

Plusbussen:

Check ind og ud på plusbusstationer.
Billetter kan købes i NT Billet appen eller billetautomaten på plusbusstationer. Ingen billetsalg om bord i Plusbussen.
Bybusserne i Aalborg:

Check ind og ud ved alle døre samt på plusbusstationer.
Kontantbilletter kan købes hos chaufføren, i NT Billet appen eller i billetautomaten på plusbusstationer.
For at sikre en glidende overgang og hjælpe kunderne med at få en positiv oplevelse vil der være ekstra personale på gaden i den første uge efter indførelsen af frit flow.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: NT
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt