Sådan bliver tirsdagsvejret i Aalborg

12 september, 2022 | 19:00
Regn, sol, skyer eller blæst? Efterårsvejret kan gå mange veje og byder ofte på lidt af hvert. Hvad kan aalborgenserne forvente af vejret den kommende tirsdag?
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Natten til tirsdag bliver en våd omgang. Vejrprognoserne melder om regn hele natten, hvor der samlet set forventes at falde omkring 12 millimeter regn. Der vil være frisk til hård vind, som vil komme fra syd og sydvest. Temperaturen vil ligge på omkring 15 grader.

I de tidlige morgentimer vil det klare op, og solen vil vise sig på en skyet himmel. Temperaturen vil falde fra 15 til 13 grader i løbet af morgenen. Vinden vil være jævn til frisk og komme fra vest. I løbet af formiddagen stiger temperaturen til 14 grader, mens vestenvinden tager en smule til i styrke. Eftermiddagen bliver mere skyet end formiddagen, og temperaturen topper på 15 grader i de tidlige eftermiddagstimer. Tirsdag eftermiddag bliver blæsende, da vindstyrken vil nå op på 10 meter per sekund sent på eftermiddagen, hvilket vil fortsætte ud på aftenen. Udover blæsten vil aftentimerne være præget af en overskyet himmel med en temperatur på omkring 14 grader.

DEKLARATION
Kilde:DMI
Titel:efterår
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden