Mulighed for tilskud til digital sikkerhed

12 september, 2022 | 15:30
SMV:Digital genåbner den populære pulje, så danske SMV’er fra d. 13. september igen kan søge om 50.000 kr. til at styrke deres digitale sikkerhed eller ansvarlige dataanvendelse. Tilskuddet skal hjælpe med at sikre virksomheder mod ondsindede angreb
Mulighed for tilskud til digital sikkerhed
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Truslen mod de danske virksomheder fra cyberkriminalitet og cyberspionage er meget høj. Samtidig viser en analyse fra Erhvervsstyrelsen, at 1 ud af 4 danske SMV’er ikke har implementeret de mest essentielle IT-sikkerhedstiltag: Opdatering af styresystemer og backup af data. Det gør dem sårbare over for IT-trusler som fx phishing-angreb eller CEO-fraud.

Få hjælp hos SMV:Digital

Derfor genåbner SMV:Digital puljen for digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse på 13,4 mio. kr. Puljen giver danske SMV’er mulighed for at få op til 50.000 kr. i støtte til at beskytte virksomheden mod digitale trusler, eller til at anvende data mere ansvarligt.

”Truslen mod danske virksomheder er reel. Det sker alt for ofte, at små og mellemstore danske virksomheder bliver ramt af cyberangreb. Og det er rigtig dyrt – både for virksomheden der er blevet ramt, men også for samfundet omkring. Derfor genåbner vi nu den populære pulje, så vi på den måde kan være med til at hjælpe virksomhederne mod cybertruslerne,” siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Læs mere om SMV:Digital-puljen for digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse her

DEKLARATION
Alt. tekst:Mulighed for tilskud til digital sikkerhed
Titel:internet-3563638_1920
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden