Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert

Musikkens Hus
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Til december blænder Musikkens Hus op for 6. del i Harry Potter universet

Der er godt nok et stykke tid til, men ikke desto mindre kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til december. Mandag den 14. marts går filmkoncerten i officielt salg, og du kan således sikre dig din billet. Så er det tid til kappe og tryllestav, når du kan komme afsted til 6. del af Harry Potter™ filmkoncert-serien med ’Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert’.

Harry, Ron, Hermione og de øvrige karakterer vender tilbage til det store lærred for fuld udblæsning til et brag af en filmkoncert, hvor vores eget Aalborg Symfoniorkester, under ledelse af Timothy Henty, fremfører Nicholas Hoopers ikoniske og Grammy®-nominerede musik. Hooper, hvis soundtrack til filmen også fandt vej til Billboard 200-hitlisten, bruger eksperimentelle teknikker og unikke motiver, der på storladen vis skildrer det magiske univers, som i efterhånden mange år har fortryllet os. Præcis ligesom sidste gang fremføres filmen i Koncertsalen på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, mens de dygtige musikere i symfoniorkestret spiller sig smukt ind i både hjerte og øregange på publikum.

Siden Musikkens Hus i 2017 sikrede os rettighederne i hele Norden til at fremføre filmkoncerter med Harry Potter™, har det været et kæmpe hit blandt både fans af fantasy-universet og musikelskere. Derfor kan vi næsten ikke få armene ned, nu vi til december kan blænde op for den sjette film i rækken.

Om filmen

Voldemort™ har strammet grebet om Mugglerne og troldmandsverdenen™, og Hogwarts™ er ikke længere et sikkert sted at være. Harry har mistanke om, at faren ligger inden for skolens mure, men Dumbledore er mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig. Sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rækker Dumbledore ud til sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horatio Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort™.

Målgruppe: Fra 11 år

Filmen afspilles med engelsk tale og danske undertekster.

Præsenteret af Musikkens Hus, CineConcerts og Warner Bros. Consumer Products

 

DEKLARATION
Alt. tekst:Musikkens Hus
Titel:Musikkens Hus
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden