Shelterdrab eftersøgning kan vare måneder

11 august, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Selvom politiet arbejder på højtryk, kan der gå lang tid, før der er konkrete svar.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efterforskerne ved Nordjyllands Politi formoder, at den 58-årige mand fra lokalområdet blev dræbt på shelterpladsen flere timer før hans lig blev fundet i et brændende bål om lørdagen, omkring klokken 13.30.

Obduktionsresultater har bekræftet, at manden mistede livet på grund af knivstik, og det vurderes, at drabet fandt sted dagen forinden, nemlig fredag den 4. august.

Denne makabre opdagelse har kastet en dyster skygge over området og udløst en intens efterforskning, hvor politiet arbejder hårdt på at identificere gerningsmændene og afklare omstændighederne omkring dette tragiske dødsfald.

Efterforskningen har involveret op til 100 vidner hidtil, og politiet opfordrer yderligere personer med potentielle informationer til at træde frem og kontakte dem på telefon 114 for at bidrage til opklaringen af sagen.

Det forventes, at efterforskningen vil strække sig over adskillige måneder for at sikre en omfattende og retfærdig udredning af begivenhedernes forløb og opklaringen af de skyldige.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyskes Medier
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt