MinByAalborg.dk

Golfspillere sørger over tabet af Gatten-turneringen

11 juli, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Efter otte år i Gatten er det sidste kapitel skrevet, og både spillere og arrangører udtrykker deres beklagelse over tabet af den elskede golfturnering.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efter afholdelsen af den 9. udgave af Made in Himmerland turneringen, udtrykker både spillere og sportsøkonomer ærgrelse over, at det var den sidste gang, turneringen blev afholdt i Gatten. Flere danske golfspillere betegner det som et stort tab.

Diskussioner om fremtiden for Made in Himmerland har pågået i årevis. Turneringen fortsætter men ikke i Himmerland. Nu har World Touren besluttet at søge nye veje og skifte til forskellige baner rundt om i Danmark under et nyt navn.

Ændringen har betydning for lokalområdet, da store sportsbegivenheder som denne turnering har bidraget til eksponeringen af det nordjyske område, især i Himmerland.

Fremtiden vil vise, om World Tour vender tilbage til Gatten eller finder en ny destination. Indtil da fortsætter turneringen på forskellige baner rundt om i Danmark.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: TV 2 Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt