MinByAalborg.dk

Store fordele til Aalborg Håndbold efter førsteplads i grundspillet

11 april, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Førstepladsen kom i hus efter en tæt kamp imod KIF Kolding
Info:
Foto: Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har vundet grundspillet og tilspillet sig to store fordele. Det blev en realitet, da holdet onsdag vandt en tæt kamp imod KIF Kolding. Det skriver TV2 Nord.

I en rodet affære kunne Aalborg Håndbold slet ikke få spillet til at fungere, og på et tidspunkt i andet halvleg var nordjyderne sågar bagud med 12-16. En storspillende Mads Hoxer var dog stærkt medvirkende til, at spillet blev vendt, og med otte scoringer havde han stor andel i slutresultatet 24-22 til Aalborg Håndbold.

Dermed kunne spillerne sammen med de 5000 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena juble over førstepladsen i grundspillet.

To store fordele

Med sejren slutter Aalborg Håndbold på 45 point. Samme pointantal har GOG på andenpladsen, men nordjyderne er bedre i de to holds indbyrdes kampe og slutter dermed over fynboerne.

Førstepladsen sikrer Aalborg Håndbold to vigtige fordele. Holdet får hjemmebanefordelen i en eventuel tredje DM-finale og kan som vindere af grundspillet nu søge om et wildcard til Champions League, hvis ikke det danske mesterskab kommer i hus.

Både Aalborg Håndbold og GOG får to point med over i slutspillet, mens BSH og Skjern får et point med over i kraft af deres tredje- og fjerdeplads.

Kilde: TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt