Super-pøleren’ på vej mod exit?

All-round spilleren Frederik Børsting kan være på vej mod nye græsgange, når hans kontrakt med AaB udløber til sommer.

26-årige Frederik Børsting er blandt mange af klubbens fans enten elsket eller ‘hadet’. Her har mange travlt med at fremhæve hans tekniske mangler, mens andre igen, elsker hans dedikation og engagement. Nu kan denne debat snart vise sig at være slut.

For Børsting kan meget vel vise sig at være fortid i AaB, når midtbanespillerens kontrakt med nordjyderne udløber til sommer.

Børsting har endnu ikke været kaldt ind på kontoret til en snak om fremtiden og mulig kontraktforlængelse. Dertil udtaler han til Nordjyske: “Det er jo sådan det er. Det er en del af spillet. Vi har på den anden side heller ikke henvendt os til AaB for at sige noget, så vi ser tiden lidt an. Hvis der skal ske noget andet, er jeg jo ikke helt herre over det”

Frederik Børsting står i denne sæson noteret for 14 Superligakampe, som har kastet fire assists af sig. Han er i alt noteret for 231 på klubbens førstehold.

AaB ligger nummer 4 i 3F Superligaen med 28 point for 17 kampe. Nordjyderne åbner forårssæsonen på udebane mod FC Midtjylland den 20. februar. Første hjemmekamp er den 27. februar hvor Silkeborg gæster Aalborg.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden