Vor Frelsers Kirke i Vestbyen Bliver Efterårets Gratis Biograf

10 september, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Vor Frelsers Kirke i Vestbyen åbner dørene for en unik biografoplevelse i efteråret. Gratis filmvisninger i smukke omgivelser med mulighed for snacks og drikkevarer.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Vor Frelsers Kirke i Vestbyen forvandles i efteråret til en charmerende biograf, hvor lokale og besøgende kan nyde gratis filmoplevelser i en af byens skjulte perler midt i byen. Kirken har annonceret dette spændende initiativ i en officiel pressemeddelelse.

Den unikke biografoplevelse er åben for alle og giver folk mulighed for at starte efteråret med hyggelige filmaftener i et af byens mest uopdagede kirkerum. Der vil være rig mulighed for at købe varme drikke som kakao, kaffe, te, øl, sodavand, samt et udvalg af slik og popcorn.

Besøgende opfordres til at medbringe en pude, et tæppe eller en dyne og skabe deres egen komfortable hyggekrog på kirkebænken, mens de nyder filmene under de imponerende hvælvinger.

Dørene til biografen åbner kl. 19.00, hvor gæsterne kan forsyne sig med drikkevarer og lækkerier i den hyggelige café i kirken. Filmvisningerne begynder kl. 19.30.

Programmet for efteråret er som følger:

Torsdag den 19. oktober kl. 19.30: ‘De Særlige’

Torsdag den 2. november kl. 19.30: ‘Babettes Gæstebud’

Vor Frelsers Kirke beskriver arrangementerne som følger: “Vi tror på, at livet er smukt på trods af de utrolige hårde tider, vi oplever i vores liv. De tre film, vi inviterer til i løbet af efteråret, tager på forskellige måder livtag med skønheden i livet. De viser, hvordan de forskellige hovedroller kæmper med og forsøger at finde det smukke i livet.”

Så hvis du leder efter en uforglemmelig biografoplevelse i efteråret, kan Vor Frelsers Kirke i Vestbyen være det perfekte sted at tage hen og nyde film i en unik atmosfære.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Mig og Aalborg
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt