Vor Frelsers Kirke i Vestbyen Bliver Efterårets Gratis Biograf

10 september, 2023 | 10:00
Vor Frelsers Kirke i Vestbyen åbner dørene for en unik biografoplevelse i efteråret. Gratis filmvisninger i smukke omgivelser med mulighed for snacks og drikkevarer.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Vor Frelsers Kirke i Vestbyen forvandles i efteråret til en charmerende biograf, hvor lokale og besøgende kan nyde gratis filmoplevelser i en af byens skjulte perler midt i byen. Kirken har annonceret dette spændende initiativ i en officiel pressemeddelelse.

Den unikke biografoplevelse er åben for alle og giver folk mulighed for at starte efteråret med hyggelige filmaftener i et af byens mest uopdagede kirkerum. Der vil være rig mulighed for at købe varme drikke som kakao, kaffe, te, øl, sodavand, samt et udvalg af slik og popcorn.

Besøgende opfordres til at medbringe en pude, et tæppe eller en dyne og skabe deres egen komfortable hyggekrog på kirkebænken, mens de nyder filmene under de imponerende hvælvinger.

Dørene til biografen åbner kl. 19.00, hvor gæsterne kan forsyne sig med drikkevarer og lækkerier i den hyggelige café i kirken. Filmvisningerne begynder kl. 19.30.

Programmet for efteråret er som følger:

Torsdag den 19. oktober kl. 19.30: ‘De Særlige’

Torsdag den 2. november kl. 19.30: ‘Babettes Gæstebud’

Vor Frelsers Kirke beskriver arrangementerne som følger: “Vi tror på, at livet er smukt på trods af de utrolige hårde tider, vi oplever i vores liv. De tre film, vi inviterer til i løbet af efteråret, tager på forskellige måder livtag med skønheden i livet. De viser, hvordan de forskellige hovedroller kæmper med og forsøger at finde det smukke i livet.”

Så hvis du leder efter en uforglemmelig biografoplevelse i efteråret, kan Vor Frelsers Kirke i Vestbyen være det perfekte sted at tage hen og nyde film i en unik atmosfære.

DEKLARATION
Kilde:Mig og Aalborg
Titel:Biografsal
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden