Indbrud, vanvidsbilist og butikstyv: Uddrag fra Nordjyllands Politis døgnrapport

10 juni, 2023 | 13:00
Nordjyllands Politi bød på forskellige politiopgaver, når man ser på perioden 07. juni til 09. juni.

Indbrudstyve tilbageholdt af borger

Et forsøg på indbrud skete tidligt onsdag morgen på Solbakkevej i Frederikshavn. Tyvene forsøgte at komme ind gennem en skydedør, men det lykkedes ikke, da husejeren var til stede på det tidspunkt.

Efter tilbageholdelsen af ​​de to indbrudstyve kontaktede beboeren straks myndighederne for at få hjælp. Efter at have forsøgt at bryde ind, blev en ung kvinde og en ung dreng anholdt og sigtet for indbrud.

Alkohol og vandvidsbilisme 

En bekymret borger meldte onsdag aften til politistationen, at en bilist blev set køre i en grøft ved Skagensvej i Tversted.

Da de ankom til stedet, vurderede politiet straks situationen. Deres resultater tydede på, at den pågældende var stærkt påvirket. For at bekræfte dette blev der foretaget en test, som viste en promille på 2,4.

Derfor blev personen anholdt og bragt til skadestuen. Som følge af at miste herredømmet over sin bil, kørte manden i en grøft og være sigtet for hensynsløs kørsel, konfiskerede politiet hans bil.

Butikstyv grebet i gerningsøjeblikket

Torsdag morgen blev en butikstyv taget på fersk gerning og nægtede at oplyse sine personlige oplysninger. Han blev derfor pågrebet og sigtet for både butikstyveri og modstand mod anholdelse. Fra et supermarked beliggende på Bispetorv i Hjørring havde manden stjålet to flasker spiritus.

Kilde: Nordjyllands Politi

DEKLARATION
Titel:politi_2
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden