Aalborg sætter ind mos busgrav på Kastetvej

10 juni, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Der har været mange uheld på Kastetvej ved en berygtet busgrav, og selvom den ikke bliver ophævet, bliver den nu forbedret
Info:
Foto: Hobi Industri, Unsplash

Busgraven på Kastetvej i Vestbyen, Aalborg, har været genstand for polemik og talrige ulykker.

Heldigvis har den gennemgået betydelige ændringer, som er let mærkbare. Disse ændringer har til formål at lette byrden for chauffører, der befinder sig i “hullet” på grund af uheldige omstændigheder.

Ifølge skøn fra lokale beboere har der været mindst 30 hændelser med køretøjskollisioner i busgraven. Disse ulykker spænder fra alvorlige skader på biler til hændelser såsom en kabinescooter, der faldt ned i graven, hvilket resulterede i en ældre chaufførs råb om hjælp for at blive hevet op.

Beboere i nærheden har meldt at de har hørt høje lyde, når bilairbags er blevet aktiveret på grund af, at bilerne landede i busgrøften.

er er sket nogle ændringer i busgraven, herunder tilføjet en asfaltrampe, der fører ned i “hullerne. Hullerne i busgraven har undergået en ændring og er blevet mere ensartet fordelt.

Hullernes dybde, som tidligere var ca. 15 cm, er nu blevet reduceret til ca. 10 cm på grund af udjævningen af ​​gruset i dem.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
TAGS:Bus
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt