Aalborg sætter ind mos busgrav på Kastetvej

10 juni, 2023 | 12:00
Der har været mange uheld på Kastetvej ved en berygtet busgrav, og selvom den ikke bliver ophævet, bliver den nu forbedret
Billedetekst: Foto: Hobi Industri, Unsplash
Beskrivelse: Bus

Busgraven på Kastetvej i Vestbyen, Aalborg, har været genstand for polemik og talrige ulykker.

Heldigvis har den gennemgået betydelige ændringer, som er let mærkbare. Disse ændringer har til formål at lette byrden for chauffører, der befinder sig i “hullet” på grund af uheldige omstændigheder.

Ifølge skøn fra lokale beboere har der været mindst 30 hændelser med køretøjskollisioner i busgraven. Disse ulykker spænder fra alvorlige skader på biler til hændelser såsom en kabinescooter, der faldt ned i graven, hvilket resulterede i en ældre chaufførs råb om hjælp for at blive hevet op.

Beboere i nærheden har meldt at de har hørt høje lyde, når bilairbags er blevet aktiveret på grund af, at bilerne landede i busgrøften.

er er sket nogle ændringer i busgraven, herunder tilføjet en asfaltrampe, der fører ned i “hullerne. Hullerne i busgraven har undergået en ændring og er blevet mere ensartet fordelt.

Hullernes dybde, som tidligere var ca. 15 cm, er nu blevet reduceret til ca. 10 cm på grund af udjævningen af ​​gruset i dem.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Titel:BUSNY
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden