AaBs næste sæson ændres ikke meget

10 juni, 2023 | 04:00
- Af Redaktion
Du ved nok godt, at AaB er rykket ud af superligaen, og det får dig måske til at spekulere på, om du skal lægge dine vaner om med at opleve holdet spille. Men der er ikke meget, der tyder på det.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Når næste sæson begynder, kan AaB blive nødt til at indstille sig på at spille deres turneringskampe på alternative tidspunkter, der afviger fra deres sædvanlige tidsplan.

I den kommende sæson skal de ivrige tilhængere af AaB stifte bekendtskab med mere ydmyge omgivelser, når de rejser til Helsingør, Køge og Næstved på udebane. Derudover skal de tilpasse sig nye kamptider, der er blevet indført.

Hengivne fans af AaB kan sætte kryds i kalenderen for holdets kampe i 1. division, så de ikke går glip af en eneste kamp. Planlægningen af ​​kampe i den anden lags liga adskiller sig fra den øverste række, da den ikke er påvirket af tv-stationernes behov for at overholde en stram sendeplan. Faktisk vises der kun én kamp på flow-tv hver uge, mens de resterende fem kampe i runden kun er tilgængelige via Viaplays streamingtjeneste.

Det er højst sandsynligt, at ugens valgte kamp vil finde sted på en bestemt dag. I den forudgående regulære sæson var 17 ud af 22 tv-kampe planlagt til lørdage. Hvis AaB ofte er involveret i sådanne kampe, bør indbyggerne i Aalborg derfor forvente et betydeligt antal lørdagskampe, ideelt set til kl. 13.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt