AaBs næste sæson ændres ikke meget

10 juni, 2023 | 06:00
Du ved nok godt, at AaB er rykket ud af superligaen, og det får dig måske til at spekulere på, om du skal lægge dine vaner om med at opleve holdet spille. Men der er ikke meget, der tyder på det.
Billedetekst: Aab Logo

Når næste sæson begynder, kan AaB blive nødt til at indstille sig på at spille deres turneringskampe på alternative tidspunkter, der afviger fra deres sædvanlige tidsplan.

I den kommende sæson skal de ivrige tilhængere af AaB stifte bekendtskab med mere ydmyge omgivelser, når de rejser til Helsingør, Køge og Næstved på udebane. Derudover skal de tilpasse sig nye kamptider, der er blevet indført.

Hengivne fans af AaB kan sætte kryds i kalenderen for holdets kampe i 1. division, så de ikke går glip af en eneste kamp. Planlægningen af ​​kampe i den anden lags liga adskiller sig fra den øverste række, da den ikke er påvirket af tv-stationernes behov for at overholde en stram sendeplan. Faktisk vises der kun én kamp på flow-tv hver uge, mens de resterende fem kampe i runden kun er tilgængelige via Viaplays streamingtjeneste.

Det er højst sandsynligt, at ugens valgte kamp vil finde sted på en bestemt dag. I den forudgående regulære sæson var 17 ud af 22 tv-kampe planlagt til lørdage. Hvis AaB ofte er involveret i sådanne kampe, bør indbyggerne i Aalborg derfor forvente et betydeligt antal lørdagskampe, ideelt set til kl. 13.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Titel:Aab-logo_3
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden