Afgift for autocampere ved Palmestranden i Frederikshavn

10 maj, 2023 | 17:00
- Af Redaktion
For fremtiden skal man til lommen, hvis man gerne vil parkere på Palmestranden i Frederikshavn om natten.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Der er opstået kritik på grund af udbredelsen af ​​autocampere, der parkerer natten over ved Palmestranden i Frederikshavn. Kommunen overvejer i øjeblikket at indføre et gebyr for parkering i nattetimerne fra kl. 22.00 til 06.00.

Det foreslås som udgangspunkt at fastsætte samme pris på 15 kr. i timen, som også vil være gældende for andre betalingspligtige parkeringspladser. Forvaltningen ønsker at bevare bemyndigelsen til at forhøje afgiften i tilfælde af, at det påvises, at en højere afgift er nødvendig for at kontrollere adfærden.

Forvaltningen ønsker at holde muligheden for at hæve afgiften åben, såfremt den skønner en højere skat nødvendig for at styre adfærden. Betalingen vil foregå via en app, hvilket eliminerer behovet for at etablere fysiske betalingsfaciliteter.

Der skal dog opsættes skiltning på de udpegede områder for at informere enkeltpersoner om reguleringen. Forvaltningen forudser, at implementering af natparkeringsafgifter vil medføre en højere udskiftning af parkerede køretøjer på de udpegede områder.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt