Oplev Jacob Taarnhøj på Skråen i morgen

10 maj, 2022 | 17:00
Den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj kommer til Aalborg og lover at forsøge at 'krølle danskernes hjerner' med sit nye onemanshow Krøllehjern’.
Oplev Jacob Taarnhøj på Skråen i morgen
Billedetekst: Foto: Jacob Taarnhøj

“Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.” Sådan beskrives showet på Jacob Taarnhøjs egen hjemmeside – så er stilen lagt.

Unik oplevelse

Jacob Taarnhøj har en helt særlig fortællestil, som gør hans shows til noget helt særligt. I 2017 vandt han derfor også Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og det var i den forbindelse, at danskerne fik øjnene helt op for ham. Med sin nede på jorden attitude, morsomme betragtninger og hverdagsløsninger brillerer han. Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”. I 2019 deltog han i 2. sæson af ”Stormester”. Og så var han også med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

Hvor og hvornår

Jacob Taarnhøj kan opleves på Skråen i Aalborg allerede i morgen. Onsdag den 11. maj fra klokken 18.30 eller 21.00. Til sidstnævnte er der stadig enkelte ledige pladser, men du skal være hurtig. Billetter kan købes her, og de koster 215 kr./stk.

Efter Aalborg går turen videre til blandt andet Aarhus, Ballerup og Vordingborg. En hel del af hans planlagte Danmarksturné er allerede udsolgt.

DEKLARATION
Alt. tekst:Oplev Jacob Taarnhøj på Skråen i morgen
Titel:jt-kroellehjern-presse1-highres
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden