Tre stærke navne til Nibe Festival 2023

10 januar, 2023 | 12:01
- Af Redaktion
Det er fingeren på pulsen, højaktualitet og stor Nibe-popularitet, der præger dagens tre offentliggjorte navne til Nibe Festival, som afvikles om under et halvt år i Skalskoven.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Benjamin Hav & Familien – et af landets bedste livenavne, arenasmasheren Saveus, og verdens bedste Hjalmer tager til Nibe i dagene 28. juni – 1. juli 2023

Benjamin Hav & Familien
Lige dele imponerende talent, særegenhed og gennemført underholdende. Vel den bedste måde at beskrive Benjamin Hav & Familien på.
November-koncerten i AKKC var en magtpræstation og et jordskred af en koncert, som gav de vildeste anmeldelser.
Heldigvis er den underholdende og overbevisende ”familie” tilbage i Nibe torsdag d. 29. juni med deres fantastiske sceneshow.

Saveus

Er efterhånden blevet en magtfaktor på den danske musikscene. Fylder de store arenaer, har væltet Orange hos ”storebror” i Roskilde og tonser ud i æteren med det ene mageløse hit efter det andet.
Saveus er der, og vil være der fremadrettet. Også i Nibe, når Saveus lørdag d. 1. juli spiller på Stor Scene.

Hjalmer

Spillede Nibe i 2019, inden verden gik af lave. Nu er Hjalmer så tilbage i Skalskoven. Og det er en opdateret og endnu mere populær Hjalmer, som kan opleves til sommer.
Hjalmer er bare endnu et godt eksempel på et meget succesfyldt generationsskifte på den danske musikscene. Udsolgte koncerter og hits som ”Istedgade (Uhh)”, ”Dig Og Mig”, ”Hvis Du Går” og ”Folk Som Os” dokumenterer det så klart og tydeligt.

Følgende navne er pt. offentliggjort:
OneRepublic (30. juni), Lukas Graham (28. juni), The Minds Of 99 (29. Juni), Tobias Rahim (30. juni), L.O.C. (28. juni), Saveus (1. juli), Benjamin Hav & Familien (29. juni), Hjalmer, Oh Land, Hugorm & PRISMA.
Link til line-up: https://nibefestival.dk/musik/line-up/

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Pressemeddelelse fra Nibe festival
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt