Musikalsk tidsrejse med The Boyband Tour

9 december, 2022 | 06:00
Publikum kan godt begynde at varme stemmebåndene og hofterne op, så de er klar til at skråle med på de allerstørste boyband-hits gennem tiden. The Boyband Tour gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i januar.

Det bliver en aften fyldt med ren og skær nostalgi, når The Boyband Tour rammer Aalborghallen i AKKC lørdag 14. januar med nogle af de største boyband-sange, der har været gennem tiden. Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder – og til sammen udgør de The Boyband.

Musikalsk tidsrejse i bedste boyband-stil

Bland fem mænd i nogenlunde god form, der både kan danse, synge og spille skuespil med en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj og en kæmpe scene med storskærm. Hvad får man så? The Boyband Tour! Danmarks nye boyband tager publikum med på en musikalsk tidsrejse fyldt med elskede musikperler som I Want it That Way, Dirty Pop og When You’re Looking Like That.

Forvent det uventede

Publikum kan godt gøre sig klar til en helt unik oplevelse, hvor dans, sang, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt ud over det sædvanlige. I et kæmpe sceneshow, drevet af tidens mest ikoniske boyband-hits, det vildeste lysshow, kæmpe storskærme, et væld af kostumer og gæsteoptrædener bliver publikum taget i hånden gennem et hæsblæsende popunivers. Der bliver rig lejlighed til at synge med, danse, miste pusten, træne lattermusklerne og tabe kæben, når The Boyband Tour kommer til Aalborg.
Det bliver en vild tur ned ad Memory Lane – og publikum kan forvente det uventede.

Billetter til The Boyband Tour torsdag d. 14. januar 2023 kl. 20:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på telefonnummer 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 280-730 kroner inklusiv gebyr.

DEKLARATION
Titel:The-Boyband Tour
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden