Rådmand hyrer Komponent til at undersøge overvågningssag i Aalborg Kommune

9 juni, 2022 | 13:00
Sagen om overvågning af medarbejdere i Aalborg Kommune får rådmand for Job - og Velfærdsudvalget Nuuradiin S. Hussein (S) til at hyre eksterne kræfter til at undersøge sagen nærmere.
Nuuradiin S. Hussein
Billedetekst: Aalborg Kommune.

I april kom det frem, at en række medarbejdere havde sendt to anonyme breve til udvalgte politikere i Aalborg Kommune. I brevet var der beskyldninger om overvågning af flere medarbejdere i den tidligere Familie – og Beskæftigelsesforvaltning.

Det får nu Nuuradiin S. Hussein (S), som er rådmand for Job- og Velfærdsudvalget (tidligere Familie – og Beskæftigelsesforvaltningen) til at hyre eksterne kræfter, som skal undersøge overvågningssagen i hans afdeling.

Rådmanden tager sagen meget alvorligt og udtaler til landsdækkende medie, at han tænker, at det er for alles bedste, at der ikke hersker tvivl om, at sagen er undersøgt til bunds.

Det er kommunernes fælles udviklingscenter, Komponent, som skal se nærmere på brevenes beskyldninger. Her vil de fokusere på forvaltningens IT-afdeling, da der peges på dem i de anonyme breve.

Nuuradiin S. Hussein fortæller, at der vil blive lavet interviews med både nuværende og tidligere medarbejdere.

Rådmanden vil på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på, hvilke konsekvenser denne sag kan ende med at have for de involverede.

DEKLARATION
Kilde:BT, BERLINGSKE MEDIA A/S CVR-nr 29207313, Pilestræde 34, 1112 København K
Alt. tekst:Nuuradiin S. Hussein
Titel:Nuuradiin S. Hussein
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden