Hold fest på et sejlskib under Tall Ships Races

9 juni, 2022 | 06:00
Den 7. juli begynder kapsejladsen Tall Ships Races i Esbjerg. Mellem 4.-6. august besøger 40 af verdens smukkeste sejlskibe Aalborg Havn. I den periode har du mulighed for at holde din reception, fest eller fødselsdag ombord på et af skibene.
The Tall Ships Races Aalborg
Billedetekst: Foto: The Tall Ships Races Aalborg Facebookside

Står du og skal holde fødselsdag eller et andet arrangement og mangler de helt rigtige rammer? Så har du en enestående mulighed for at holde festlighederne ombord på et af verdens smukkeste sejlskibe, når Tall Ships Races igen stævner ud til august.

Hold dit arrangement i smukke omgivelser

Det internationale kapsejlads tager sin udgangspunkt i Esbjerg i juli, men afsluttes i smukke Aalborg. I starten af august besøger en hel række af verdens mest imponerende sejlskibe havnen med mere end 1.500 besætningsmedlemmer. I den forbindelse er det muligt at booke et af de imponerende sejlskibe til din bryllupsreception, runde fødselsdag eller andet arrangement.

The Tall Ships Races er en kapsejlads, som finder sted mellem forskellige havne verden rundt hvert år. I år er det Danmark, der lægger havne til. Sejladsen organiseres af Sail Training International og det hele startede i 1956. Dengang var formålet at samle fuldriggere til en sejlbegivenhed. Arrangementet er kun vokset siden da.

DEKLARATION
Kilde:Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Alt. tekst:The Tall Ships Races Aalborg
Titel:Tall Ships Races
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden