MinByAalborg.dk

Psykiatridirektør stopper i Region Nordjylland

9 maj, 2023 | 17:00
- Af Redaktion
Den nu forhenværende psykiatridirektør, Anette Sloth, er ophørt i sin stilling i Region Nordjylland. Hun har selv taget initiativet.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Psykiatridirektøren i Region Nordjylland, Anette Sloth, har forladt sin stilling. Regionsrådsformand Mads Duedahl (V) og formand for Psykiatri- og Socialudvalget i Region Nordjylland, Vibeke Gamst (K), har bekræftet nyheden over for Nordjyske.

Gamst har udtalt, at Sloth selv tog initiativet til at stoppe, men hun kunne ikke give yderligere oplysninger om, hvorfor eller på hvilke vilkår. Andre medlemmer af sundhedsudvalget har modtaget en mail om, at Sloth ikke længere er direktør i psykiatrien.

Det er endnu uvist, hvem der vil tage over for Anette Sloth. Anette Sloth overtog stillingen i januar 2016 efter at have fungeret som konstitueret psykiatridirektør og før da som sygeplejefaglig vicedirektør. Hun var psykiatridirektør i Region Nordjylland i mere end syv år.

På sin LinkedIn-profil beskriver Sloth nu sin stilling som “ledig”.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt