Bonsai-træer giver ro i sjælen

9 maj, 2023 | 02:00
- Af Redaktion
Brug den frie fantasi
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Finn Borbjerggård, som er bestyrelsesmedlem i Bangsbo Botaniske Haves Venner i Frederikshavn, mener det giver ro i sjælen at dyrke bonsai-træer, fordi man sidder stille og roligt og arbejder med at at kontrollere træernes vækst og form i små skåle efter den såkaldte bonsai-teknik, ifølge TV2 Nord. Haven fik foræret en kæmpe samling fra en pensioneret gartner for nogle år siden, hvilket startede den store interesse, og de har nu både nye og 55 år gamle træer.

Små bonsai-træer kan laves ud af forskellige materialer for eksempel noget, man har fundet i hækken eller et lille træ fra et plantecenter, ifølge underviser i Bonsai Kita-klubben, Michael Baastrup. Træerne kan formes efter fri fantasi med en lille beskærersaks. Næstformand i Bangsbo Botaniske Have, Herluf Johansen, mener det er sjovt at få de små træer til at ligne de store i naturen. Lige nu forberedes søndagens workshop, hvor alle kan være med, hvis de ønsker et afbræk i hverdagen, ifølge TV2 Nord.

Kilde TV2 Nord

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt