MinByAalborg.dk

30-årig tradition slut for aalborgensisk motorcykelklub

9 maj, 2023 | 13:00
- Af Redaktion
Den aalborgensiske motorcykelklub Ulvene MC kørte deres sidste tur på Store bededag. Den tradition har ellers stået på i 30 år.
MinByFoto.dk
DEKLARATION
Alt. tekst:MinByFoto.dk
Billedetekst: Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Fredag ​​eftermiddag sluttede en tradition på over 30 år, som også markerede den sidste betydningsfulde bededag, i hvert fald midlertidigt.

Med læderveste, solbriller og skinnende hjelme ankom motorcykelentusiasterne fra Ulvene MC fra Aalborg fredag ​​eftermiddag til Budolfi Plads i centrum af Aalborg, hvor de larmede og skabte begejstring.

Siden 1992 har medlemmer af klubben mødtes og kørt sammen den fjerde fredag ​​efter påske, hvilket er blevet et populært arrangement for motorcyklister fra hele landet. Det oplyser klubbens hjemmeside.

Men alt, inklusive betydningsfulde bededage, får en ende. Derfor var eftermiddagens arrangement også det sidste af sin type.

På deres hjemmeside skriver motorcykelklubben: “Med mere end 30 år på bagen med denne faste tradition er det vemodigt, at dette bliver det sidste store bededagsarrangement pga. regeringens beslutning.”

Kilde: Nordjyske.dk

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt