MinByAalborg.dk

Disc Golf-bane i Aalborg er en stor succes og skal være grundlaget for DM i foråret

9 marts, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Coronapandemien har givet Disc Golf sporten et kæmpe boost på den over 20 år gamle bane i Aalborg, og nu er klubben også værter for DM i 2023.
Info:
Stefano Zocca - Unsplash

En mere end 20 år gammel Disc Golf-bane i Aalborg er blevet genoplivet under coronapandemien og har fået et kæmpe boost.

Aalborg Dinosaurs, som står for driften af banen, tilbyder introduktionskurser i sporten, som er en variant af golf, hvor man bruger en specielt designede disc i stedet for en bold. Medlemmer af klubben kan deltage i forskellige konkurrencer og turneringer og betaler et årligt kontingent på 375 kroner, som går til vedligeholdelse af banen og Dansk Frisbee Sport Union.
Lørdag den 25. marts 2023 starter amatørturneringen Fairway Cup på Aalborg Disc Golfbane.

Klubben er også udvalgt til at være vært for DM i sommeren 2023, som vil blive afholdt over tre dage med en runde om dagen.
Formanden for klubben, Jacob Teglgaard Jakobsen, opfordrer alle til at komme og se sporten i aktion og blive overrasket over, hvor langt deltagerne kan kaste og hvor meget kontrol de har over deres discs.
Aalborg Disc Golfbane i Bundgaardsparken er værtsstedet for DM i Disc Golf, som finder sted fra den 23. til 25. juni 2023.

Læs mere om Disc Golf og Aalborg Dinosaurs klubben på deres hjemmeside

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: MigogAalborg.dk
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt