Første arbejdsdag for Lars Friis efter lange forhandlinger

Billedetekst: Foto: Sabrianna

Lars Friis har første arbejdsdag hos AaB i dag

Allerede 25. januar offentliggjorde superligaklubben AaB, at der var indgået en aftale med Lars Friis, Viborg FF’s træner per 1. august. Men i går blev skiftet endeligt gennemført, hvilket giver Lars Friis første arbejdsdag hos nordjyderne allerede i dag. Ifølge AaB’s sportschef har det været lange og seje forhandlinger, men de er faldet ud, som de skulle. Han har indtil videre kontrakt til sommeren 2025.

Fortsat udvikling

Selvom Friis kommer ind med en masse idéer til spil og træning, forventes han dog ikke at ændre alt fra start. AaB arbejder i forvejen i en positiv retning, hvor et langsigtet arbejde bærer frugt. Både spillere og generel stab glæder sig dog til at komme under Friis’ ledelse og mener, der er potentiale for et rigtig godt samarbejde. Han kommer med en ny energi og nye vinkler på det igangværende arbejde. AaB har nogle udfordringer med især det offensive spil, som Friis håbes at kunne finde løsninger til. Det er dog noget, der tager tid, og det er alle indforstået med.

Første kamp

Den første arbejdsdag for Lars Friis er således allerede i dag, den 9. marts. Mandag aften venter der hans første kamp med AaB i Odense. Her skal kampen stå mod OB, hvor det bliver spændende at se, hvad nordjyderne kan præstere.

 

DEKLARATION
Kilde:Tv2/Nord - CVR-nr 12230281- AktivSøparken 4, 9440 Aabybro
Titel:sabrianna--0ZHq2f8LAo-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden