Opråb fra Børnenes Kontor hjalp

8 juni, 2023 | 05:00
Børnenes Kontor bliver kun nødt til at skuffe omkring 25 af de børn, der skulle med på feriekoloni. Flere frivillige gør det muligt for at holde de fleste feriekolonier i sommerferien.
Billedetekst: Foto: Note Thanun, Unsplash.
Beskrivelse: Børn

Efter et opråb på hjælp i sidste uge, er det lykkes Børnenes Kontor at skaffe så mange frivillige, at det kun er 25 børn, der ikke kommer på sommerferie med organisationen i år.

“Derfor er det også lykkedes os at få plads til langt de fleste af de børn, vi skulle have med, så vi skal sige nej til omkring 25,” fortæller hun.

Børnekontoret valgte også at fylde de fire igangværende feriekolonier helt op for at få plads til så mange børn som muligt. Resten går op takket være dem, der meldte sig som frivillig i sidste øjeblik.

For mange udsatte børn og deres familier organisationens sommerferie den eneste, de får. Så organisationen vil helst ikke skuffe nogen.

“Men jeg ville alligevel ønske, at vi ikke havde været nødt til at fylde alle vores kolonier helt op. For fra nu af og frem til skolernes sommerferie kommer der som regel nogle stykker mere, som hårdt brug for at komme på afsted. Og dem pleje vi at kunne finde plads til, men den luft har vi slet ikke i år,” tilføjer Nina Hav.

Hun beklager til de familier, der har fået afslag på at komme med grundet manglen på hænder.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Titel:note-thanun-CYlPykF-qAM-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden